Plåtningar för Vecko revyn 

Den här veckan har gått i ett. I tisdags och onsdags plåtade jag jobb för Vecko revyn. Mina första! Eftersom jag jobbat på SOLO i åtta år och på andra titlar inom Frida förlag innan så har jag aldrig gjort jobb för Veckis innan. Jobbade med en fotograf jag aldrig träffat innan men gillade hans hemsida och bokade upp honom till båda plåtningarna direkt. Han var såå duktig! Första dagen fotade vi Nicole Falciani och andra dagen blev det ett renodlat modejobb på sex sidor. Jag tror det blev riktigt fint faktiskt…

Efter gårdagens plåtning mötte jag upp Jessica och Angelica och åt lunch, hade aldrig trott att att vi skulle vara klara så tidigt men Jessica smsa och fråga om jag ville äta preciiiis när sista bilden var klar. Jag beställde blomkål på Nybrogatan 38 men den var inte alls speciellt god. Rätt trist faktist. Och dyr. Den jag åt på Sturehof häromdagen var ju MAGISK! Eller förra veckan var det. 


Är så nöjd med veckans plåtningar och imorgon väntar en ny. Dock inte för en tidning utan för leksaksmärket Micki. Det ska bli så kul, bloggar mer imorgon. Nu är det dags att sova.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>