Parfymfria hudvårdsprodukter 

  
Förra veckan fick vi ett bud med massa skönhetsprodukter från Apoteksguppen. De här är bara några av dem. Det var schampoo, balsam, deo, stylingprodukter och tvål samt dessa som är till Frans. Gemensamt för alla produkter var att de var fria från parfym. Den här veckan kommer vi alltså att köra parfymfritt här hemma. Frans använder ju enbart parfymfria produkter och har faktiskt redan det som är på bilden, men jag själv är rätt kass på det. Älskar ju tvålar, schampon och krämer som luktar gott och ibland köper jag produkter just tack vare doften. 

Jag har visserligen aldrig haft någon allergiker i min närhet, hade jag haft det hade det nog tänkt mer på hur doft påverkar omgivningen och så vidare. Men ja, nu gör jag inte det. Jag tänker inte på att folk kan bli sjuka och må dåligt av min härliga ”Pure seduction” från Victoria’s secret (haft den i säkert sex, sju år nu) men den här veckan kommer ingen minsann må dåligt av min doft (förhoppningsvis!) eller så mår de sämre än någonsin… Det återstår att se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>