Packad och strax klar

  
Frans sover som en stock men Fredrik och jag vaknade faktiskt innan första larmet skulle ringa kl 04.00. Känns som kroppen ofta känner på sig när det är något ”på gång”. Vi har typ packat klart men har småfixat lite och Fredrik är just nu nere och letar efter en jacka – till mig. Tydligen är det inte superhärligt väder på Gran Canaria nu, mycket typiskt då alla man vet som har varit där har sagt hur fantastiskt det är, eller åtminstone 22-23 grader…

Men det spelar ingen roll, det blir najs oavsett. Har inte så mycket varma kläder med mig men jag får väl stå ut. Eller shoppa på Zaras rea. Hehe.

Om 15 minuter kommer taxin så kanske dags att sätta på Frans strumpor. Vi tar honom i pyjamas med jacka på och byter om till vanliga kläder på flygplatsen…

2 reaktioner till “Packad och strax klar”

 1. Jag var på Gran Canaria den här veckan förra året och då var det runt 20 grader, kanske 25 nån dag. Men är ju i alla fall varmare än hemma!
  Nu vet jag inte hur många utflykter man ger sig iväg på när man åker med barn (var där med min mamma och bodde på barnfritt hotell hehe) men tipsar lite ändå!
  – Hyr bil och åk upp upp i bergen på öns norra del! Så otroligt grönt och vackert, känns som man är på ett mycket mer exotiskt ställe, hehe. Ät god lunch på nån mysig restaurang, t ex i Santa Brigida.
  – Las Palmas var en mycket mysigare stad än jag trodde! Lite Barcelona-feeling med hamn och mysiga smågator med caféer och fina torg.
  – Puerto de Mogan är väldigt gulligt att strosa omkring i med många söta hus och tjusiga båtar. Bra miniutflykt!

  Hoppas ni får en härlig semester!

 2. Johanna: åh tusen tack för tips!! :) vi funderade på Las Palmas men får se, kanade om det blir sämre väder någon gång. Var där för några år sedan och tyckte det var riktigt mysigt! :) men det är rätt varmt nu. Typ 21 i skuggan, minst! Vi tänkte åka till puerto rico och äta på en restaurang vi fått tips om och även en i närheten som heter Ciao ciao. Vi har alla middagar och luncher utom två inkluderade. Så då får vi hitta på annat. Fredrik fyller år på onsdag så då tänkte vi skippa buffé… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>