På leksaksavdelningen

frans

Igår gick vi ner på stan efter att Frans ätit lunch, han somnar ju alltid efteråt och när vi hoppade av på Hötorget sov han och fortsatte med det i drygt två timmar. När han vaknade åt vi lunch på Sally Voltaire inne på Åhléns. Jag åt en cesarsallad som hade varit PERFEKT om det inte vore för stora permesanbitar i precis hela salladen. trots att jag sa UTAN PERMESAN. Att det finns i dressingen gör mig inte så mycket, men de här stora flakesen… så  inte gott.

brio

brio-train

 

Frans älskade tågbanan från Brio.

Efter maten, Frans vaknade till någon gång där, gick vi upp på leksaksavdelningen där Frans lekte av sig vid Brio-tåget. Tanken var att köpa en bil till Frans och vi hittade en jättefin från Green toys. Men vet ni? Vi glömde köpa den. När vi var påväg hem sa jag: ”Men nu köpte vi ju inte bilen!” varpå Fredrik svarade ”Gjorde inte du det?”. Vi är verkligen Dum och Dummare. Jag är Dum.

green-toys

 

Leksaker från Green toys, gjorda av giftfri och återvunnen plast. Vi tänkte köpa den gröna sopbilen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>