Onsdag, hejdå!

   
           Sitter i soffan och kollar på Robinson på TV4 play, är ju som sagt fast. Just nu är jag så irriterad på Sara som känns så jäkla bitter. Det är ett spel, folk vill vinna, så är det bara. Tyvärr. Supersorgligt. Men det kanske man borde fattat innan man ställde upp. Folk visste ju knappt vad ”pakt” var innan första säsongen av Robinson. Så jävla pinsamt. Men skit samma, jag borde kanske inte engagera mig så himla mycket. Kanske är DET som är pinsamt.

Idag var jag hos Lindex och tittade på barnkläder. De lanserar en kollektion för bebisar som inkludera tre set som alla kostar 199 kronor styck och där 10% av priset går till WaterAid. Så bra! Känns som allt fler klädföretag jobbar för välgörenhet, miljö och hållbarhet och det kan inte ses som annat än positivt. Visst, vi som redaktörer och skribenter har en viss makt men klädföretagen har ju mest möjlighet att förändra då det är de som avgör vad de faktiskt ska sälja och var vinsten ska gå. Hur som helst, grymt bra initiativ! Kläderna i babykollektionen är ekologisk och kommer att finnas i storlek 50-68. 

 Babyset i ekologisk bomull, 199 kr. Sorry för dåliga bilder, blev visst lite mörkt.

Efter Lindex sprang jag ner till Hamngatan 2 där Hunkemöller höll en presentation av en del av sina kollektioner. Kom jättesent men presentationen hade precis börjat så det var bara att smita in.

Efter det gick jag och mötte upp Lisa och sen gick vi på dagens sista pressvisning för Koobalah som visade upp en rymdinspirerad kollektion. Massa fint!    

     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>