Nycklar, viktigaste grejen!

The key is the key…

Påväg hem nu, för andra gången idag! Morgonen började med en frukost hos Mildh Press där Henry Lloyd visade upp sin nya vårkollektion. Väldigt mycket fint! Jag hade ju en klassisk seglarjacka när jag bar liten, ett riktigt it-plagg för 12-åriga Annika.

Hur som. När jag kommer hem och ska öppna dörren inser jag att nyckelknippan inte är i väskan. Panik! Var tyvärr inte längesedan det här hände och det är bara så sjukt irriterande och värre ord än så som jag förklarade för både Fredrik och Angelica tidigare. Så jag vände och åkte tillbaka till stan och Fredriks kontor. Så segt men jäklar vad glad jag är över att vi inte flyttar till ett hus på Älgö just idag…

Nu ska jag jobba och ha en liten fitting med Angelica och Jessica som jag ska styla inför Social Media Gala på lördag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>