20140427-110454.jpg

Ny vagn: Bugaboo donky

Vi köpte ju en Bugaboo donky i Miami. Beställde den via Toys are us och fick den levererad till min kompis, Alexandra som bor där. När vi packa upp den insåg vi att solskyddet och överdraget till liggdelen saknades. Mycket irriterande eftersom vi såklart inte kunde ha Frans i gassande Miamisol utan något som helst skydd. Fredrik ringde och klaga, de liva att skicka de saknade delarna dagen därpå, om de kom? Nej. Fredrik ringde igen, tjata till sig en rabatt på 20% och de lovade att de skulle skicka delarna efter helgen. Vi var inte så nöjda. Hade ju varit i Miami i flera dagar och gått runt med Frans under en jäkla handduk. Vi hade ju inte någon vagn med oss eftersom den vi beställde skulle kommit innan oss. På måndagen kom i alla fall ett nytt paket, vad som låg i? En helt ny vagn! När vi kollade igenom paketet insåg vi att solskydd och överdrag till liggdel saknades IGEN! Den här gången struntade vi dock i att höra av oss till Toys are us. De hade mailat och skrivit att ingenting skulle behöva returneras och det kändes som de aldrig skulle lyckas skicka det vi behövde eftersom vi skulle åka hem två dagar senare. Så vi köpte en megaväska och tryckte ner vagnarna där, lyckades även flirta till oss gratis övervikt på planet hem. För vagnen i alla fall. Fick betala för väskorna med jobbkläderna men man kan ju inte få allt. Så nu var vi tre vagnar. Två Bugaboo donky varav en vi köpt med rabatt i USA och en vi ”fick” på köpet samt vår Brio Go. Jag gillar ju verkligen Brion men Fredrik tycker att Bugaboon är så mycket bättre. På vissa punkter håller jag med. Luftpumpade däck, extremt enkel att köra, praktisk med sidofack och regnskydd som ingick. Man kan dessutom göra den till en duo vagn OM vi skulle lyckas få ett syskon under tiden som Frans sitter i vagn. Brion gillar jag eftersom den har ett så stort fack under och är praktisk och snygg. Det jag inte gillar är att det kan vara lite svårt att få ner handtaget exempelvis på bussen och att det är pyttesmå låsanordningar när man ska sätta upp det där skyddet som sitter framme på vagnen, typ solskyddet. Inga megaproblem egentligen men aja, orkar inte bråka om vilken vagn vi ska ha, hehe.
Nu ska vi gå och äta frukost och sedan ska vi faktiskt kolla på en villa i Täby.
Igår kväll var vi hemma hos våra kompisar Erik och Isabel och såg hur de gjort om en dåligt planerad tvåa till en perfekt trea. Alltså den är såå fin!
Så ja, lägenhet hade också funkat känner jag nu. Ändrar mig typ varannan timma. Men ska bli spännande att kolla på huset oavsett. Det ser för jävligt ut just nu men sånt går ju att ändra på…

20140427-102452.jpg

20140427-103052.jpg

2 reaktioner till “Ny vagn: Bugaboo donky”

  1. vill ju verkligen inte vara den som är den, men i usa tror jag att de på många ställen säljs utan just sufflett och locket.. jag köpte min där också, och då var det ofta något jag fick köpa till. men ändå, fan två donkeys är ju inte illa att släpa hem! Säljer ni den ena eller ;)
    Jag var till en början inte så nöjd med min (cameleon3) men nu tycker jag att den vuxit på mig, Jack gillar den ju. Fast jag vill ha buffalon nu, eftersom den är högre + sittdelen lite större. oh well, åker ju till usa imorgon, får väl se vad som kommer med hem ;)

  2. Stella: haha, du har heeelt rätt! Vi fatta dock inte det förrän vi var tillbaka i Sverige med båda vagnarna. Det skulle inte ingå sufflett och lock till den vagn vi köpt. Kan ha varit därför de i toys r us kundtjänst inte fattade när Fredrik försökte förklarat de missade delarna. Och vi tyckte de va idioter… Stackarna. Ändå imponerande att de gav oss rabatt och skickade en helt ny extra vagn då de inte förstod felet (som ju inte var ett fel) yes, den ena Bugaboon och antagligen Brion åker ut på blocket.

    Härligt med USA imorgon!! Ha en jätteskön resa :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>