franssover

Nu sover vi lite till…

Frans har typ sovit hela dagen idag vilket var skönt för mig eftersom jag har kunnat jobba hur mycket som helst. Satt i sängen fram till klockan 16.00 med datorn i knät, då jag tröttnade och kollade jag på Desperat housewives istället. Älskar den serien. Speciellt Bree.

Har även hämtat ut Frans H&M-kläder, köpt en supersöt mobil på Leksaksborgen här borta på Hantverkargatan, blev tipsad igår av Jennie. Med mobil menar jag alltså en sådan man hänger över skötbordet, i vagnen eller var som helst egentligen. Ska fota den imorgon och visa er. Den jag köpte ska jag hänga i vagnen och den är i trä, tycker den var himla söt och allt till barn är sannerligen inte det… Vill även ha en som hänger i taket ovanför skötbordet men eftersom vi har en takhöjd på över fyra meter krävs lite planering innan någonting sätts upp. Aja, inte viktigt just nu. Har på senaste tiden känt mig lite stressad över att Frans är så aktiv nu utan att ha något att titta på förutom väggar och tak som verkar höra till ”favoritföremålen”. Han behöver kanske stimuleras lite mer än så.

Nu äter Frans och sedan är det dag för ytterligare ett sovpass. Förhoppningsvis ett långt. Tyvärr har mina bröst börjat göra rätt ont om jag inte ammar åtminstone var tredje timme. Sömn eller oömma och mjuka bröst? Ett val jag aldrig skulle funderat över för två månader sedan…

f

Sov så gott! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>