nyfodd

Nu är han här!

Och vet ni, han är mycket sötare än jag en vågat hoppats på. Och då hade jag ändå höga förhoppningar. Hehe, Fredrik sa faktiskt att jag inte fick bli besviken om han såg ut som en liten groda eftersom många barn ser lite lustiga ut när de precis är nyfödda ”och om du tycker han ser konstig ut får du inte göra några konstiga miner inför läkarna” sa han åt mig innan operationen. (Vad tror han om mig egentligen?) Nu var Frans dock inte lik en groda, mer en liten apa. Han har så mycket hår! Håret på huvudet går typ ihop med ögonbrynen och han är luden på både armar och axlar. Haha. Det är så kallat lanugohår och det borde försvinna efter ett tag. Gör det inte det så bryr jag mig inte. Han är fin ändå (och man kan ju alltid vaxa…)

Jag ska skriva en utförlig förlossningsberättelse snart men jag kan säga såhär: Det var en väldigt spännande och ganska konstig upplevelse. Och om jag  får fler barn vill jag att det ska gå precis som det gjorde den här gången. Men då vill jag ha en tjej. Hehe.

Vi är kvar på BB Stockholm, imorgon får vi åka hem efter att Frans blivit undersökt av en barnläkare. Här på patienthotellet gör vi inte så jättemycket. Ammar (än så länge fungerar det jättebra men det är bara råmjölk och den riktiga mjölken kommer om ett par dagar, hoppas dock det kommer fortsätta gå smidigt), planerar att se filmer som vi aldrig hinner påbörja för att någon är hungrig eller behöver byta blöja, äter skolmatsalsmat som vi får hämta i boxar i köket, går runt i mjukiskläder och myser på vårt rum med världens sötaste lilla kille. Livet kunde helt klart vara sämre.

Fredrik Frans

Fredrik och Frans sover frukost.

 

2 reaktioner till “Nu är han här!”

  1. Jag känner mig känslosam nu på ett positivt sätt, såklart. Är så himla lycklig för er alla 3! Big love från Miami! Hoppas så vi ses i April <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>