No show på Fashion week

 

Här hemma är vi fortfarande förkylda vilket såklart är segt men imorse vaknade jag ändå och mådde bättre än vad jag gjorde igår då jag bara kände hur hela kroppen värkte, huden öppnade och liksom skavde mot täcket. Så oskönt! Ögonlocken kändes tunga och huvudet dunkade, sen känns det ju som hela insidan av ansiktet kliar när man är snorig på det här viset. FY! Men idag mådde jag helt okej så nu är det nog mer förkylning än influensa. Frans är också förkyld och har världens rosigaste kinder, så vi har varit hemma idag förutom en snabbis till Coop där vi delade på två kulor Ben&Jerry-glass efter handlingen. När Frans ätit upp sköt han ut stolen och sa ”Nu är jag klar, nu fika kaka”. Han förstod inte när jag sa att an fick välja mellan kaka och glass. Haha, man hör det man vill höra…

Det som känns lite trist med att vara sjuk är att jag missar precis hela modeveckan den här gången men det känns inte bra att gå dit när man är tokförkyld. Jag smittar ju säkert så håller mig hemma imorgon också. På onsdag har jag en plåtning kl 12.00 och den måste jag gå på om jag inte är sämre… men det tror jag inte. Har köpt apelsiner och druckit te och smoothies med massa nyttigheter så jag tror jag borde vara friska snart! Till och med tvingat i mig ingefära som jag egentligen inte gillar…

Visningarna jag helst hade velat se är Dagmar, Hunky dory, Stylein och Ida Sjöstedt men det som är så bra är att typ alla jag känner är på visningarna och filmar på Instastories. Man missar ju typ inget. Men det är alltid kul att träffa folk, spana på vad besökarna har på sig och så vidare. Sommarens vecka är dock roligare och varmare. Satsar på den!

Eftersom jag ändå är sjuk nu så kan jag ju lika gärna passa på att skriva att jag faktiskt hade planer på att börja träna nu. Jag är så dålig på det och det är egentligen korkat av mig att inte bara ta tag i det. Jag är i vanliga fall frisk, relativt ung och jag har ingen anledning till att inte träna. Kan inte skylla på för mycket stress eller jobb heller så det är bara min lathet som står i vägen. Känner verkligen att jag får ont i kroppen ibland och jag tror det är på grund av att jag är otränad. Många eller ja, jag har hört det några gånger, säger att jag ser så vältränad ut men jag lovar, jag gör inte det och jag är inte det. Jag ser kanske inte överviktig ut men jag är inte heller muskulös och tonad, haha. Men hur som, för min hälsas skull ska jag börja träna så fort den här förkylningen försvunnit. Senast nästa vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>