chicco-liteway-paraplyvagn

New in: Paraplyvagn

Vi slog till och köpte en sulky, eller paraplyvagn som det brukar kallas. Det blev en ”Chicco liteway 2014 Ombra”. Känns som den kommer fungera bra i Thailand nu och sen kommer vi ju antagligen använda den senare när Frans är lite större. Det står att vagnen är okej från 0 månader men det känns ju inte helt bra att lägga ett spädbarn i den? Men vad vet jag. Sulkyn känns i alla fall helt okej so far. Inte alls som vår ordinarie barnvagn från Bugaboo men sen skiljer det cirka 11 000 kronor i pris också, hehe. Den är lätt att köra och svänga men hjulen är knappast anpassade för snö eller ojämnt underlag.

Frans var halvimponerad av sitt nya vrålåk.

frans1 frans2

2 reaktioner till “New in: Paraplyvagn”

  1. Hejsan,
    var den vagnen bra som resevagn? Ska till Thailand nästa vecka funderar på en sådan. Tycker hjulen ser så små o hårda ut. Har en buffalo här hemma, men vill inte släpa den.
    Vad tycker du?

    Mvh Karin

  2. Karin: ja den är väldigt bra som resevagn och vi köpte den inför vår Thailandsresa. Ska ta med den till USA nu i feb och även Kanarieöarna. Hjulen är ju lite typiskt sulky-aktiga men det funkar. Den är supermidig och Frans sover jättebra i den då man kan fälla den helt platt.
    Ha det så härligt i Thailand :) och förlåt för jättesent svar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>