När morgonen börjar fel

  Bild från imorse när vi gick till förskolan och de dåliga valen inte hade börjat.

Ibland gör jag så sjukt dumma val! Idag när jag lämnat Frans skulle jag ta bussen till stan där jag har ett möte klockan 10.00. Väntar i fem minuter innan bussen kommer och när jag går på funkar inte SL-kortet. Jag skulle kunna gå ner och fylla på kortet och ta blå linjen till Kungsträdgården. Men det gör jag inte. Istället börjar jag gå. Tänker att jag ska fylla på kortet på en Pressbyårn och sen ta bussen in. Det slutar med att jag går ner i tunnelbanan, samma hållplats, men från andra hållet, 800 meter bort, och köper månadskort och missar tunnelbanan. Alltså hur irriterande? Jag blir så trött på mig själv ibland! 

Men nu är jag äntligen påväg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>