När man köper ett Cars-plagg…

  
Igår köpte jag en tröja på en Röda korset för 20 kronor!

Vi såg den häromdagen i fönstret men då var butiken stängd. Så igår påväg till förskolan gick jag in och slog till! Frans blev såå glad och prata om Blixten McQueen och Sally halva vägen hem, sen ville han att jag skulle lägga den i vagnen. Jag lade ner den och när jag kom hem… Var den borta! Den måste ha ramlat ur på vägen från Västermalmsgallerian och hem. Så deppigt!

Men hoppas något barn hitta den och tog med den hem, hehe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>