När jag kommer till New York…

nike-kids

Nike Cortez

På onsdag åker jag till New York med Jessica, Angelica, Maria och Andy. Det ska bli SÅ roligt! Kan inte fatta att vi ska åka… Jag tänker ju att jag ska shoppa jeans (helst J brand eller något annat amerikanskt märke), skor (sneakers och höstskor, typ loafers och ankelboots) och cashmere-tröjor från Uniqlo. Men förutom det ska jag kolla på lite saker till Frans. Han behöver egentligen ingenting just nu förutom skor så det ska jag kolla efter. Skor han kan ha i vår. Vi fick superfina skor från Ellos, två par, men ett par var för små, så typiskt! De var liksom trånga i öppningen och Frans små (?) fötter gick inte ner… han blev arg och ja, det var inte läge att testa igen.

Men sneakers ska jag i alla fall satsa på när vi kommer till Nevvan. Jag gillar modellen Cortez från Nike både till män och kvinnor men kanske framför allt till barn nu när jag ser den här bilden. SÅ gulliga. Finns upp till storlek 27 så ska nog köpa ett par till våren. Nu har Frans 25/26 beroende på skomodell.

2 reaktioner till “När jag kommer till New York…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>