Nackspärr

   
 Jag har haft nackspärr innan med aldrig såhär! Kan typ inte röra mig! Hade känningar i nacken hela dagen men pang bom sa det så var det tio miljoner gånger värre.

Vaknade av smärta på grund av rörelse runt 05.30 så nu ligger jag och typ väntar på att de andra ska vana så kan jag beklaga mig, hehe.  

Fredrik köpte Voltaren och Ipren så jag hoppas verkligen det blir bättre snart, absolut till ikväll då det är Guldknappen på Grans hotel. Om jag skulle behöva stanna hemma på grund av nacken hade det helt klart känts surt… Men jag hoppad att det blir bättre.

Igår var ju Frans ledig då förskolan var stängd för planeringsdag så vi gick ner på stan och åt på Vigårda. De hade ju världens bästa barnmeny: hamburgare med tillbehör (bönsallad som han dock inte ville ha) för 35 kronor! Såå bra! Träffade Anna och därefter Caroline och Sam. Men allt detta var innan nackspärren från helvetet. 

Skulle möta upp Fredrik och hans kompis Robin och äta middag men de fick komma och möta mig i Vasastan för jag kunde knappt köra vagnen. Köpte hem Indiskt istället och satt här hemma och åt. Jag med en stickad halsduk runt halsen, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>