Movie night!

Sandra_Rogers_Photography_(43)_1

 

Här gissade vi på vem Bridget skulle bli tillsammans med i slutet… Jessica trodde att hon skulle välja sig själv. Inga spoilers i det här inlägget! Men se filmen!

Sandra_Rogers_Photography_(2)_1

Sandra_Rogers_Photography_(16)_1

Sandra_Rogers_Photography_(81)_1

 

Hur gullig? Och pigg, trots att hon egentligen hade gått och lagt sig, men när hon hörde att det var party på nedervåningen… woop woop! 

Sandra_Rogers_Photography_(50)_1

 

Filmgänget!

Sandra_Rogers_Photography_(82)_1

 

Tvillingarna Lagergren <3

Sandra_Rogers_Photography_(9)_1

Sandra_Rogers_Photography_(1)_1

Sandra_Rogers_Photography_(71)_1

 

Blinka lilla stjärna <3

Sandra_Rogers_Photography_(4)_1

Sandra_Rogers_Photography_(3)_1

Sandra_Rogers_Photography_(84)_1

Förra veckan var jag hemma hos Jessica och kollade på en film jag velat se länge: ”Bridget Jones baby”! Tänkte att jag skulle se den på bio men det blev såklart aldrig av. Jessica och Angelica har gjort ett samarbete med Plejmo som är en streamingtjänst där man hyr filmer och streamade filmen. De hade gjort så himla fint med popcorn, chips, lösgodis och ett superfint fruktfat! Jag hade inte ätit middag så jag var såå lyckligt – alla mina favoriträtter uppradade, bara att käka!

Tredje filmen om Bridget var så himla rolig. Och pinsam såklart! Men det är ju Bridget Jones så det är ju så det ska vara! Och vi hade en så himla mysig kväll. Med på vår movie night var också Jessica Olérs med (har ju träffat henne många gånger men det är så roligt att tänka: om jag hade vetat att jag skulle ha filmkväll med henne i ett radhus i Åkersberga massa år senare när hon som Fröken Borlänge blev Fröken Sverige 1998 hade jag nog inte trott det, haha! Älskade Fröken Sverige-tävlingen när jag var liten, stod i kö på Intersport på Backaplan för att få Annika Duckmarks autograf och så vidare, haha…) Och  John och Johan, (som tvillingarna beskriver som mina manliga motsvarigheter när det kommer till humor i Tvillingpodden, de är inte tråkiga med andra ord…) och så Nathalie, och Sandra som jag träffat tidigare, det är även Sandra som tagit alla fina bilder. Så himla bra gäng! Elsa var också med en sväng, dansade, käkade frukt och provsmakade chipsen. Hon är så jäkla söt! Och en riktig dancer, vilka moves, haha! Gullunge!

 

Idag har jag plåtat omslag för tidningen amelia och varit på föräldrarmöte. Vi var 5 föräldrar, 3 pedagoger och förskolans chef. men det var supertrevligt. Har sagt det förr men säger det igen. Vi, eller Frans, har världens bästa förskola. Det finns säkert likvärdiga men jag är ändå tveksam… Nu ska ju Frans antagligen inte gå kvar där efter sommaren något som ger mig lätta ångestkänslor trots att jag tycker det ska bli rätt skönt att inte behöva ta mig till Kungsholmen var och varannan dag nu när vi inte längre bor där. Men jag är så himla glad och tacksam över att han fått gå där i sammanlagt 2,5 år när han slutar. En bättre start och en bättre vardag under den här tiden hade han nog inte kunnat få! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>