Mot landet!

  Snark!

Nu är vi påväg till Caroline och Jens sommarställe. Vi har ju inget eget ”land” så vi får utnyttja vänner som har det bättre, hehe. Ska sova en natt här på Rådmansö och imorgon åker vi vidare till Grisslehamn där landställe nummer två finns. Skönt med miljöombyte känner jag. Semestern bli inte lika härlig i en lägenhet på Kungsholmen, sorry om jag låter negativ men jag är verkligen klar med city-life.

Imorse var vi hos läkaren med Frans eftersom han haft och stundtals har problem med andningen. Häromdagen vakna han och skrek i panik för att han inte kunde andas och blev jätterädd. Var svårt att få honommatt lugna sig och somna om. Stackarn! Läkaren sa inalla fall att det förmodligen berodde på att han haft både lunginflammation och RS-virus tidigare och att det tar hårt på små lungor. Det växer dock oftast bort med tiden. Men hon sa också att rökning, avgaser och luftföroreningar överlag kunde göra det sämre. Känns nu ännu bättre att flytta från stan. Hehe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>