Mot Ikea!

  Dagens frukost! Inte dåligt.

VAB-dag nummer fyra men vem räknar? Jag åkte in till jobbet en sväng igår när det var dags för Frans att sova och röjde runt i moderummet.

Idag blir det dock till att vara hemma hela dagen, eller jag är på väg till Ikea faktiskt, Frans somnade efter att ha varit arg hela morgonen. Det var dock Fredrik som var hemma då medan  jag var på frukost på NK för att fira att Calida fyller 75 år! (Hurra!) sen möttes vi upp vid centralen och jag sitter nu på ”Ikea-bussen” med en sovande Frans. Ska köpa en serveringsvagn till köket.

Imorgon ska jag jobba förmiddagen och Fredrik eftermiddagen (nu fattar jag vad livspussel är på riktigt) och på måndag och tisdag blir det work work all day för då kommer min mamma hit (Halleluja!)

Frans är faktiskt mycket bättre nu men det känns dumt att han ska gå till förskolan och bli sämre eller bli smittad av någonting nytt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>