Mors dag

   
    
Ankmatning! Frans bar brödet hela vägen till parken. Så peppad! ”Anka, mata, hungrig!” Säger han hela tiden. 

Igår var det ju Mors dag! Eftersom jag var ute kvällen innan och kom hem runt 04.00 var jag dock rätt trött. Insåg i hissen att jag glömt nycklarna hemma och fick ringa stackars Fredrik som fick öppna dörren åt mig. Tur att han var vaken, hehe. Sa just det till honom på söndagen och hans svar var: ”Jag var inte vaken, jag vaknade!” Haha. Tur oavsett.
Gårdagen började med sovmorgon och jag gick upp 9.22, inte helt pigg men ändå. Fredrik hade köpt blommor och god frukost och min mamma fick en chockladcroissant eftersom hon också är just mamma. Min mamma! Så glad för henne. 

Jag säger aldrig att jag är världens bästa mamma. Jag är inte det men gör oftast mitt bästa. Dock inte alltid, haha. Men jag ganska säker på att jag är den bästa mamman åt Frans för ingen älskar honom och skulle offra så mycket för honom som jag gör och skulle. Så är det ju för alla mammor (och pappor men igår var det ju mammornas dag!)

Min egen mamma har alltid varit lugn, stabil, omtänksam och snäll. Jag har alltid känt mig trygg i att hon kan hjälpa mig och att hon finns där om jag behöver henne. Ingen drama och inget ”men jag vill…”-tänk. Jag och min syster har alltid kommit först. Jag vill såklart att Frans ska känna sig trygg och älskad och att han alltid ska känna att han vill prata med mig och Fredrik. Både när det behövs men också för skojsskull. Jag hoppas att han ska vilja umgås med oss och inte bara se det som ett måste. Detta är verkligen ingen självklarhet.

Fick i alla fall en jättefin mors dag och sov till och med på soffan någon timma på eftermiddagen, bästa presenten jag kunde få, hehe. Åt också en superburgare med sötpotatis pommes frites på Gnarly burger,  väldigt smaskig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>