Morgonshopping

sinnerlig ikea

daybed sinnerlig ikea

ikea sinnerlig

Igår gick jag in på Ikeas hemsida och kollade ”för skojskull” om min dröm-dagbädd designad av Ilse Crawford för Ikea, fanns inne. Den gör aldrig det så jag kollar inte så ofta… Men igår så fanns den plötsligt där. Jag blev helt ställd. Skulle jag beställa den? Var såklart tvungen att kolla med Fredrik, vet att han gillar den minst lika mycket som jag men jag kan liksom inte köpa en möbel för 3000 kronor (med hans pengar, hehe) utan att dubbelkolla med honom. Sen kom allt och inget emellan men sent igår kväll berätta jag att den fanns inne och då sa han: ”men då måste vi köpa den!” Sååå, nu är den beställd och påväg hem till oss. HURRA! Så jäkla glad, den tog ju slut innan lunch när kollektionen lanserades i augusti och har som sagt inte varit så lätt att få tag i sedan dess.

Nästa vecka kommer den och jag har ingen aning om var den ska stå. (Nu låter jag som en person som bara köper och köper bara för att men så är det inte, den här dagräden kommer garanterat få plats i nästa boende om vi så måste sälja vår soffa…)

ikea daybed sinnerligDynan var dock slut, men dagbädden var det viktiga!

2 reaktioner till “Morgonshopping”

  1. Elin: Tack snälla!! :) jag testade att beställa och ”chattade” med en kille på Ikeas kundtjänst som dock skrev att det var något fel på sajten och madrassen fanns INTE i lager. Buhu. Men tack snälla för tipset :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>