Modetips på Loppi.se

shoppingtips-rensa-garderoben-basplagg

 

Shoppingtips från mig till dig!

Nä, jag har inte hoppat på ett nytt jobb, kör på frilansandet ett tag till, hehe. Däremot kommer jag två gånger i månaden att bjuda på shoppingtips på Loppi. Det kommer bli lite olika teman och först ut: Rensa ut garderoben och bygg upp en perfekt basgarderob. En garderobsdetox inför varje ny modesäsong är alltid en bra idé. Och jag behöver verkligen rensa. Igen. Och lägga ut saker på Tradera, Blocket eller någon annan secondhand-sajt. Igen. Helst hade jag velat stå på loppis men det får bli i vår, då kommer jag ju säkert ha ÄNNU mer saker att sälja, hehe…

Men, in och läs och snälla, kom ihåg att tänka inför varje nytt köp: ”behöver jag det här?”, ”vad ska jag matcha det med?” och ”när ska jag använda det?” innan du drar kortet. Jag är all in för att shoppa och klä sig i kläder man gillar MEN vår konsumtion påverkar verkligen miljön något enormt och även om mitt jobb till stor del går ut på att ge shoppingtips hit och dit så brinner jag för det där med att köpa kläder som man verkligen vill ha (i mitt fall, basplagg) så man inte bara shoppar och shoppar för shoppandetsskull. Dubbelmoral eller i alla fall något som väger upp? Hoppas på det sista.

”Buy less, choose well, make it last” – sagt av någon smart person.

 

2 reaktioner till “Modetips på Loppi.se”

  1. Håller helt med… meeeen….. älskar ju somsagt baskläder och har liksom en hel låda med vita tshirts typ? Jakten på den perfekta osv, haha. La ut 19 annonser på tradera, fick ihop 3200
    Spänn!! Så värt ju :-)

  2. Josefin: JAG MED! Haha, känner verkligen igen mig. Jakten på den perfekta… Ah, det är ju grymt, jag måste sortera, fota och lägga upp annonser asap! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>