20150122-231145.jpg

Mobilblogg

Har hela tiden trott att det är så krångligt att ligga in på wordpressappen, nu ligger jag i sängen med världen piggaste Frans och tänkte: jag testar en gång. Tror du inte att det fungerar på första försöket?
Typiskt.

Tidigare idag satt jag ju och jobbade medan Frans sov och när han vaknat och ätit tog jag med honom in i ett lekrum på Mood där han fick ”krypa av sig”. Kände mig dock uttråkad ganska snabbt och tänkte på hur tråkigt det var att Angelica inte bodde i stan. Hade velat gå hem men det pågår ju renovering i lägenheten på dagarna så det går liksom inte att vara där… Gick in på hennes blogg och läste då att hon var påväg till stan (!!) ringde direkt och femton minuter senare mötte jag upp henne och Lisa. Alltså jag blev SÅ glad!
Angelica sa att hon smsat men av någon anledning kom inte det meddelande fram. Jag tror anledningen var att hon aldrig hört av sig, hehe.

Satt och hängde ganska länge och efter det tog Angelica och jag en tur till kungsholmen och köpte cirka en miljon barnmatsburkar. Fick den idiotiska iden att betala i självscanningskassan. Såå korkat. Tog tusen år och sakerna rymdes knappt på vågen. När jag ÄNTLIGEN var klar kom det upp att jag skulle göra en kontroll! Ville typ lämna allt och gå, haha. Det gick dock supersmidigt! Men bästa gång jag har många varor ställer jag mig absolut i en vanlig kassa. Jag blir liksom alltid irriterad när jag scannar själv, haha.

Frans som inte sov på eftermiddagen somnade vid 18.00, då kom Lisa, Gustav och Stina. Har saknat dem!! Vi åt pizza och drack vin och sen var Fredrik tvungen att åka tillbaka till jobbet. Stackarn. Det kostar att ha semester…
Frans vaknade runt 19.00 och känns typ fortfarande pigg!? Men jag har lagt mig med honom nu och hoppas att han ska kunna somna.
Imorgon ska vi fixa klart Frans saker, måste hämta en väska till, alla mina sandaler i källaren, skicka in SOLO-jobb till min chef och sen måste Fredrik packa, han har inte ens börjat. Det här med att vara ute i god tid nu när man har barn och allt. Inte vår grej tydligen.

20150122-231215.jpg

20150122-231227.jpg

2 reaktioner till “Mobilblogg”

  1. Jag stod och passade kassar medan mormor köpte kaffe på mood gallerian och såg dig men hann inte fram innan du gick…hahaha
    Min lilla knodd sov i selen men hon hade älskat att få leka lite med Frans…nästa gång kanske/catti

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>