Mitt i stressveckan

  
Dagen började med att Jessica och Angelica kom hem till mig och jobbade. Med sig hade de nya Loppi magasin som de har redaktörat och som jag gjort en del jobb i, jag har bland annat stylat omslaget med Paula Uribe och hennes dotter, Leonore.

11.30 kom en taxi och hämtade oss och tog oss till Skeppsholmen. Eller typ. Vi fastnade i världens kö vid Grand hotel på grund av någon viktig person som orsakade avstängningar i hela området. Vi fick till slut gå och gick såklart fel. Både tre och fyra gånger.   

    
    
  Happy girls!

Vi kom med andra ord väldigt försent till en supermysig lunch med Ellos som visade son ”skolstartskollektion”. Såå mycket snyggt! Älskar den blåröda jackan och typ alla fina skor! 

Efter det stressade jag iväg på två möten, sedan NK för presslån och slutligen till till Pandora som öppnade sin nya butik på Drottninggatan. Kände mig lagom fräsch när jag travade in men what to do?   

Den här veckan alltså! Såå mycket precis hela tiden. Nästa blir likadan men sedan hoppas jag att det lugnar ner sig lite. Men inte för mycket.

    

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>