Mini-sneakers

nike-air-max-kids

Nike Air Force 1 Mid, 500 kr

De här skorna är verkligen SÅ söta! Frans har ju slitit sina Adidas Superstar hela sommaren och hösten men tyvärr är de nog för små i vår. Conversen fungerar nog inte heller så mycket längre. Men att få köpa nya skor inför en ny säsong är ju inte hela världen egentligen. Inför nästa vår- och sommarsäsong vill jag att Frans ska springa runt i de här från Nike och även ett par Stan Smith.

stan-smith-kids

Adidas Stan Smith, 399 kr

När det kommer till just sneakers tycker jag det är värt att lägga lite mer av någon anledning… Man kan ju matcha den med en superbillig outfit från H&M. Sen är 400 kronor kanske inte extremt dyrt? Inte som Armani liksom.

 

4 reaktioner till “Mini-sneakers”

  1. Nä och för mig känns det också viktigt att det är bra kvalité så de kan stå stadigt och inte bli snea, och få bra stöd!

  2. Vad sött!
    Sonen här blir rörd och ledsen av ”ekorrn satt i granen”. Speciellt när man kommer till ”sprang han hem till mamma…” Då kan han fälla en liten tår och vill krypa upp i min famn. Så gulligt.

  3. Suss: åh! Det är så gulligt ändå att de kan bli berörda av en melodi eller några ord. <3

  4. Stella: sant! Viktigt att de är bra för fötterna! Det är kanske det budgetskorna inte alltid är, inbillar jag mig…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>