annikanorman

Min guide till tidlös stil

Minns att jag fick en kommentar en gång när mer stiltips och liknande efterfrågades. (Kommer ihåg alla kommentarer som är positiva och berör mig. Eftersom de är så få. Skojar.) Men nu har jag faktiskt gjort en guide om just min stil och den går att läsa i senaste numret av SOLO. Så tips om du är intresserad!

annikanorman-solo

2 reaktioner till “Min guide till tidlös stil”

  1. Vad kul! Ska genast köpa! :) fy jag fick ett ryck häromveckan och rensade ur garderoben, ordentligt!! Har gått runt i mammatröjor sen Vincent föddes (han är ett år nu!!!). Inte ok :)
    Så nu ska jag lägga lite pengar på mig själv och dra ner lite på en massa gulliga outfits till honom :D

  2. Susanna: Det tycker jag låter som en toppenidé! :) Jag är väldigt bekväm av mig men jag älskar snygga basplagg. Perfekt att shoppa efter en garderobsrensning, då vet man lite mer vad man behöver (och vill ha) Ha så kul med shoppandet :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>