Min galaklänning

    I lördags hade jag på mig den här superfina klänningen från Greta, fick faktiskt låna den av RMPR, en PR-byrå som har Greta som kund, bland andra. Så sjukt skön och dessutom väldigt enkel, vilket jag gillar. Brukar ju inte ha långklänning speciellt ofta så jag kände att jag ville ha något som inte var FÖR festligt, glammigt eller gala-aktigt… Det viktigaste är ju att känna sig bekväm tycker jag. Och jag känner mig nästan alltid det vilket gör att jag nästan alltid känner mig rätt snygg också. Haha, sen är jag kanske inte det men känslan är ju viktigast. Har nästan aldrig dagar då allt känns fel. Kanske när håret börjat bli fett… Det hatar jag! Eller om man har för tajta jeans. Totalt ovärt.

Nu ska jag iväg på möte hos Molino PR, låna kläder till kommande plåtning (eventuellt) och snacka lite med tjejerna på kontoret. 

Vi hörs senare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>