20140528-222631-80791311.jpg

Min första baby-app

Min kompis Jennie tipsa mig om en app som heter ”the wonder weeks” där man kan följa sitt barns olika faser. Jag visste inte det här men tydligen så går barn igenom de här olika faserna och det kan förklara varför de är griniga och glada i olika perioder. Frans är inne i en ”åskmolnsperiod” just nu, hehe. Och ja, det kanske stämmer. Han är ju ledsen på kvällarna (idag somnade han dock utan större problem) och blir ledsen om man lämnar honom ensam, inte hela tiden men ibland. Är kul att följa i alla fall. Laddade precis ner den, fattar inte allt än men det ska nog lösa sig. Ser ju faserna och kan läsa informationen och det är ju det som är det intressanta.
20140528-222601-80761227.jpg

2 reaktioner till “Min första baby-app”

  1. Jag har också den. Tycker den är superbra! Det kan vara så frustrerande att något plötsligt ändras och då är det skönt att gå in där och läsa lite tycker jag. Stämmer nästan lite läskigt väl ibland (:

  2. Nikki: Ja, det är typ som appen är specialutformad efter F men jag förstår att alla känner likadant :) det måste betyda att den är riktigt bra!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>