Min (och alla mammors) dag

  
Den här tavlan fick Fredrik i farsdagpresent förra året. Älskar den (och kan titta på den hur länge som helst, haha.)

Egentligen har jag alltid haft respekt för mammor (och pappor med såklart!) men sedan jag själv blev mamma så beundrar jag faktiskt mammor ännu mer. Låter det självgott? Haha, det är inte alls meningen, det jag menar är att jag nu förstår mer hur mycket man faktiskt gör och hur mycket man faktiskt skulle var beredd att kämpa för sitt/sina barn om det behövdes. Låter klyschigt men man skulle ju verkligen göra ALLT!

Idag är det ju mors dag och jag vill passa på att säga grattis till min fantastiska mamma, mina vänner som har barn, mig själv och alla andra mammor som varje dag planerar och sliter och kämpar för att deras barn ska ha det så bra som bara möjligt! Oavsett om vi ammar, flaskmatar, samsover, skickar barnen till förskolan tidigt, jobbar långa dagar, använder barnvakt varje vecka, inte lämnar våra barns sida under de första året, lagar egen mat, köper burkmat, skippar välling, ger välling tre gånger om dagen, låter de använda mobiltelefonen, alltid stänger av tv:n när barnen är med, läser allt om barns beteende och utveckling eller förlitar sig på appar så har ju alla faktiskt samma mål: att göra det som man känner är rätt för just ens eget barn. Att man gör det, det tycker jag är att vara en fantastisk mamma!

Grattis till oss! <3 (för att vi har fått just  våra egna barn som konstigt nog råkar vara jordens härligaste, bästa, underbaraste och sötaste ungar!)

Och vill du ge bort en riktigt bra morsdagpresent? Då ska ni gå in och köpa ”Morsdagspaketet” i Unicefs gåvoshop.

  
Jag är sååå glad att jag är mamma till Frans. Tycker inte helt otippat att han är världens finaste lille kille. (Speciellt när han sover, hehe…)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>