Middagstips: Lab gai

  Idag lagade vi Lab gai till middag. Så enkelt, gott, nyttigt och billigt!

Vi köpte dock krav-märkt kycklingfilé så gratis blev det inte åndå. MEN gott blev det!

Allt du behöver är kyckling som du finhackar. Hacka ner en chili och en stor vitlöksklyfta och stek i olivolja, tillsätt kycklingbitarna. Hacka sedan ner en rödlök, 1 matsked fisksås, lite chiliflakes och nästan en hel kruka koriander (man ska egentligen ha mynta också men det skippade vi)

Sen steker du allt och äter tillsammans med ris och lime. Supergott, verkligen!  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>