20150128-084230.jpg

Middag och 39.6

Godmorgon! här är klockan cirka 08.40 och vi har precis ätit frukost!

Igår kväll åt vi middag med Jennifer och Fredrik/strong>. De bor på vårt hotell men det roliga är att vi träffats förut. För ett par veckor sedan var Angelica och Jennifer ute och åt lunch och efter det sågs vi alla en sväng innan Jennifer skulle iväg och möta upp en kompis. Jag tänkte inte så mycket närmare på det då Angelica berättade att Jennifer och hennes kille skulle till Thailand. På flygplanet så såg jag en kille med en superliten och söt bebis och plötsligt var det någon som sa: ”Annika?” Och det visade sig att det var Jennifer. Ännu mer lustigt var det när vi kom till hotellet och såg att de redan var där. It’s a small world osv.

En lite mer tråkig sak än kvällens middag; Frans blev sämre igår. Febern låg på 39.6 och han var jätteslö. Tills han fick en Alvedon och blev helt vild! Skratta, rulla runt, kröp, tjattra. Funderade om han blivit hög… Men tillslut runt 23.00 däckade han. Och jag också.

Vi kontaktade Fritidsresor och de sa att vi kunde åka till ett sjukhus i Phuket. De har tydligen inte egna läkare på plats vilket känns lite märkligt med tanke på hur sjukt många nordiska turister som åker med dem hit varje vinter, men ja, det är väl så det är. Hade vi tecknat deras egen sjukförsäkring hade vi kanske fått en doktor till hotellet men nu får vi ta en taxi till Phuket istället och spara kvitto för läkarbesöket. Aja, spelar ingen roll men hoppas Frans blir frisk nu. Det värsta som kan hända (typ) är att lunginflammationen är tillbaka och han måste läggas in… Sjukt deppigt!

20150128-084338.jpg

20150128-084423.jpg

2 reaktioner till “Middag och 39.6”

  1. Det går inte att läsa sista inlägget men stackars Frans! Och er :( hoppas nu får bra vård och har det sÅ bra ni kan trots omständigheterna. Kram till lille fransen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>