20140720-232447-84287582.jpg

Middag i Skanör

Idag körde vi tidig middag på en restaurang i Skanör. Caroline som jag känner från Stockholm bor där till och med imorgon med sin familj så vi traskade dit, jag trodde att det tagit fyrtio minuter men det var visst typ tjugo. Kändes nog som mer eftersom jag bar Frans en bit i värmen… Han somnade dock precis innan vi mötte upp de andra och sov lagom till maten kom. Såklart. Hehe, stackars Frans var såå trött när han väcktes av två hundar som skällde som galningar och blev jätteledsen när han vaknade och fick syn på Carolines son, Sam som satt och åt och hade ansiktet fullt av ”Farmors kalops”, haha. Han bara tjöööt! Sam var dock glad och tyckte nog Frans var en märklig filur, hehe. Sam är exakt en vecka yngre än Frans och föddes också med planerat snitt. Caroline fick dock värkar innan det var dags för operation så hon har känt på båda delarna. Jag skulle kunna tänka mig att ha värkar i typ en timma men verkligen inte längre, och bara de allra första värkarna som inte känns alltför mycket, hehe. Det konstiga är att jag inte alls är rädd för smärta i övrigt, det är något med förlossningar som ”creeps me out”. Men ja, det är juinte smärtan som är det värsta. Den hade jag klarat. Det är mer hela situationen. Men det har jag säkert skrivit om innan. Maten som bestod av Pulled pork var god men sjukt kladdig och därmed extremt icke passande när man skulle hålla koll på en vild sju månaders bebis med världens längsta armar. Snabb som satan är han också. Tryckte i mig maten och kände mig lättad när jag var klar. Restaurangen i sig var mysig då man satt utomhus på en fin innergård med servicen fanns liksom inte. Ambitionerna var nog rätt höga men vår bordsbokning för nio personer hade inte registrerats, ingen dukning, ingen information om hur man skulle beställa maten och att man själv skulle gå fram och leverera sin beställning till grillkocken som slevade upp det trådiga köttet i ett, i mitt fall, trasigt pitabröd som var helt blött av sås. Sen skulle Fredrik beställa en till (han blev inte mätt) men de tog inte betalt för den (oh, well, det ska vi inte hålla emot dem…) och nä, det var inte så bra faktiskt. Däremot var allt väldigt billigt och dom sagt, vi satt på en skön innergård och åt.

Sällskapet var i alla fall jättetrevligt! Lilla Sam åt så himla duktigt och jag och Fredrik blev tokinspirerade så nu är det fasta tider som gäller och barnmat! Jag ska amma morgon och kväll, eventuellt något mer under dagen men annars är det mat och välling som gäller. Och gröt när vi kommer hem. Är ju enklare nu när vi är här för då behöver man inte ta hänsyn till något annat utan kan faktiskt planera efter Frans. Caroline matade Sam med mat och sedan smoothie-efterrätt och det gick så smidigt. Frans kan ju sitta i tjugo minuter och få i sig fem skedar som jag får lura i honom genom att få honom att skratta så att munnen öppnas… Inte den mest njutbara måltiden kanske? Hehe.

Nu är vi tillbaka på hotellet och har precis nattat Frans. Han ville inte somna men var inte ledsen, han rullade istället runt och försökte krypa allt för att inte ligga still. Han måste verkligen röra på sig typ hela tiden. Snurra och rulla i en enda röra. Han ser väldigt rolig ut när han gör det men jag försöker ändå hålla mig för skratt eftersom jag inte vill uppmuntra honom när det är läggdags. Ibland misslyckas jag dock totalt men han är ju så lustig ibland!

Imorgon blir det lite strand igen och sen får vi väl se. Kommer definitivt gå till Skanör och äta fler gånger den här veckan. Har hört att stranden är himla fin också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>