Måndag, bra och mindre bra

  Frukost på Pom och Flora, älskar det stället! 

Imorse var jag på Söder och åt frukost med min kompis Isabel. Hon skrev i ett sms: ”vi kanske inte behöver ses så tidigt” varpå jag svara ”okej, så typ 9.30?” Hon skrev då ”tidigt för mig är 8.00, kanske kan säga 8.30?” Alltså jag och mitt frilansliv. 9.30 för frukost när man har ett ”riktigt” jobb är ju typ lunch, haha. 

Vi var i alla fall på Pom och Flora som är ett av de mysigaste caféerna att äta frukost på om du frågar mig. Jag åt avokadomacka med ägg, en jordgubbssmoothie med kokos och en perfekt latte med latteart i form av en vitlök. 

Åkte sedan till redaktionen och förberedde för tre plåtningar, kände mig klar tidigt och drog hem och cirka två timmar senare ringde förskolan. 

När förskolan ringer sådär mitt på dagen får jag hjärtklappning. Jag gillar VERKLIGEN pedagogerna men nej, vi ringer inte varandra på dagarna för att snacka om vad vi har för oss. De har inte ringt många gånger. Typ tre gånger och det har alltid varit lindrigare saker. Senast hade Frans ramlar av stolen och fått en bula och de ville mest informera om att han skulle ha den där bulan i pannan när vi hämtade honom så vi skulle vara mentalt förberedda. Idag ringde de för att Frans vaknat efter vilan och haft feber. Eftersom jag var hemma tog det knappt 15 minuter för mig att vara på plats. Frans satt i knät på en av tjejerna och så hängig ut. När han såg mig började han gråta. Vi gick hem och Frans har sovit på mig i över en timma i soffan, självklart blev jag kissnödig tre sekunder efter att han somnat. Slår liksom ALDRIG fel…

Nu kollar han på Youtube och har druckit två glas mjölk. Har lockat med frukt, smörgås och morotssnacks men han har tackat nej till allt. Och då menar jag verkligen tackat nej. En sak som Frans gör är nämligen att säga ”Nej tack!” När han inte vill ha något. Såå gulligt. Han måste lärt sig det på förskolan…

Får se hur veckan blir. Vi är ju (thank God!) väldigt ovana vid VAB. Jag ska plåta imorgon och på torsdag och drömmer såklart om att Fredrik ska vara hemma imorgon och jag på onsdag. Får se hur schemat ser ut…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>