IMG_2182.JPG

Man tar vad man har

Piggare idag? Nej egentligen inte och då har Frans ändå varit vaken max två timma sen igår kväll. Han hade en lucka mellan cirka 06.30-8.30. Är nog mest trött överlag, kan inte skylla på Frans…

Sitter och jobbar och i eftermiddag ska jag in på redaktionen och fixa lite grejer, som sagt, ska ju plåta på fredag. Imorgon ska jag hem till min kompis Lisa på Ekerö och på torsdag ska jag åka till Köpenhamn över dagen och hälsa på i Tommy Hilfigers showroom. Ska bli kul, kände att jag verkligen gillade Köpenhamn när vi var där i somras.

Nu: snabbkaffe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>