Lyxmorgon!

                  

Imorse var jag på Bobergs matsal på NK och tittade på Rizzos höstkollektion. Såå mycket fint! Förutom superfrukost fick jag ett par boots med mina initialer på. Det satt en kille som målade på skorna så man kunde få dem lite mer personliga. Tänkte skoja till det och valde grönt och orange men nu vet jag inte… Tycker det ser lite kladdigt ut. Men det syns ju inte så mycket tänker jag. Hehe. 

Annars har jag suttit hemma och jobbat typ non-stop. Fått en hel del gjort vilket kändes bra. Jag har haft lite svårt att komma ut semesterlunken trots att det var superlängesedan det var semester… Men det börjar släppa nu. Tycker det känns skönt att det är höst faktiskt. Jag älskar hösten och tycker det är skönt med höstjackor, boots och alla vackra färger. Poetiskt, va?   

 Igår blev det även höstnaglar då H&M. Visade upp sin nya beautykollektion. SÅ fina nagellack, cirka 500 sorter. Jag fick manikyr och slog till på vinrött.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>