Lyxlunch med Samsoe samsoe

Idag var jag på restaurang Hillenberg och åt en helt magisk lunch! Ja, ni ser ju!

Har även hunnit ta en kaffe med Henrietta som jag egentligen bara träffat lite snabbt två gånger men som skrev och fråga om jag ville ses i veckan. Så bra initiativ! Var jättetrevligt och vi snackade om PR, tidningsbranschen och frilanslivet. Henrietta ska börja jobba för IvyRevel nästa vecka. Tycker det är så kul att hon bara kände att hon ville prata med mig mer efter att ha sprungit på mig ett par gånger, och hörde av sig. 

Nu ska jag sova!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>