Lunch hos Lindex

   
   

Hur fina är inte Lindex lookbook-bilder? Känns knte riktigt som typiskt Lindex men jag tror jag tycker det är bra.

Idag har jag jobbat med Lisa under förmiddagen. Satte oss på Espresso house på Hötorget för att ha nära till dagens lunchmöte på Lindex, deras showroom ligger i närheten. När jag beställt en kaffe och satt mig insåg jag att nätverket låg nere. Tydligen var nätverkssystem trasig!?!?!? Lite poängen med att jag satte mig där från första början men OKEJ! Hade lyckligtvis med mig en laddare och kunde koppla in mobilen till datorn och surfa via den. Teknisk som jag är.

På lunchen gick jag alltså till Lindex som bjöd på räksallad och massa fina höstkläder. Och sjukt trevligt sällskap! Och efter det tänkte jag sätta mig och jobba med eftersom min working buddy, Lisa, dragit hem pga ont i svanskotan gjorde jag det samma. Dock inte på grund av svanskotan utan på grund av lathet. Har chillat hemma med Frans hela eftermiddagen men nu är jag påväg till Carro för middag och vin. Har plockat ihop en påse med skönhetsprodukter som hon ska få. Måste verkligen rensa, har en miljon saker som jag inte använder…. Använda läppstift, halvtomma nagellack osv. Nä, jag skoja. Det är jättefina saker men jag är ju inte någon skönhetsjunkie så jag använder typ en bråkdel av allt jag har. Skyller helt och hållet på jobbet.

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>