Lugnaste helgen

   
    
   Frans kör sin ”arga min”. Han log strax efter men den arga looken är min favorit (förutsatt att han inte är det på riktigt förstås…!)

Just nu sitter jag på Joe and the juice och ska strax äta min standardlunch (när jag är här): avokadomacka och lemonshake. Mums.

Den här helgen har varit SÅ lugn. Jag och Fredrik är förkylda och vi har kollat massa Netflix, ätit god mat, glass, festat till det med alkoholfri öl eftersom vi inte vill bli sämre inför nästa vecka. Jag har så sjukt mycket att göra helt plötsligt men jag får inte klaga. Det är typ en frilansares största synd, haha.

Nu har jag varit en sväng på NK och kollat lite kläder inför ett stylinguppdrag jag fick i fredags. Det är en artist som ska stylas till Rockbjörnen som är på tisdag och ja, tiden är ju lite knapp… Så jag kollar runt lite idag för att ägna hela morgondagen åt att plocka ihop kläder på olika presskontor. Vi ska ha möte i eftermiddag. Fredrik och Frans gick samtidigt som jag och ät lunch medan jag fortsatte in till stan. Frans blev SÅ ledsen när han märkte att jag åkte vidare på bussen.

Aja, nu ska jag äta och kolla lite inspiration på nätet inför mötet. Även om man inte har så mycket fysiska plagg och accessoarer med sig så vill man ju ändå komma med bra idéer och göra personen ifråga peppad på det hela. Wish me luck!

2 reaktioner till “Lugnaste helgen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>