lineochjo

Lucka 24: 3 saker jag tror att mina bloggläsare inte vet om mig…

Åh, så dåligt av mig att inte blogga igår, grejen var att jag inte var superbusy, det blev liksom bara inte av att sätta mig vid datorn. Men nu en dag för sent: GOD JUL och även min sista lucka i Josefins julkalender, tycker jag hängt med relativt bra i alla fall… Tre saker ni inte vet om mig. Det är ganska många skulle jag vilja tro. Eller hade ni koll på följande?

– Jag äter inte ost. Mozzarella och halloumi (och typ smält ost på paj och pizza) går bra men om någon skulle betala mig 1000 kronor för att äta en ostmacka skulle jag tacka nej utan att tveka. Vet inte vad det är som gör att jag verkligen hatar ost. Lukten, konsistensen, smaken eller bara en kombination av alltihop? Folk kan ibland bli provocerade av att jag inte gillar ost, precis som många blir provocerade när någon säger att de inte vill ha barn. Haha, det kan verkligen få igång en del har jag upptäckt. Speciellt mammor. Men egentligen, är det inte rätt självklart att alla inte vill ha kids? Folk tycker ju olika och föredrar olika när det gäller typ allt. Barn som ost.

– Jag älskar att städa och plocka i ordning. Jag tycker faktiskt det är kul, på riktigt. Inte så att jag skulle vilja jobba med det på heltid (eller ens avskeda vår städerska…) men lagom mycket gillar jag det. Det gör mig lugn och jag känner mig alltid så bra när allt är rent och fint. Om jag ska sätta mig ner och jobba MÅSTE jag städa undan först, klarar inte av att slappna av om det är kaos runt. om. Mitt skrivbord på SOLO-redaktionen är konstigt nog inte ett bevis på detta… Jag gillar inte när saker ligger framme, särskilt inte papper! Får tvångstankar om att de ligger där och samlar damm och måste typ lägga en tidning över, något som inte har sträv yta. Okej, när jag skriver inser jag att jag är fullständigt galen och behöver hjälp. Ska ta tag i det.

– På julafton, ja alltså igår, var det ett år sedan jag och Fredrik förlovade oss. Jag hade ingen aning om att han tänkte fria och hade inte ens tänkt tanken, vi hade ju en nyfödd och fokus var liksom inte på att gifta sig. Men så frågade han och jag kände väl att jag inte ville göra honom ledsen så jag sa ja. Hehe. Min ring kommer från Line & jo och jag älskar den! Den känns väldigt jag (inte för att den är pytteliten och relativt billig…) utan för att den är extremt minimalistisk och enkel i sin stil. När Lisa fick hem sin förlovningsring för någon månad sedan så kunde jag inte låta bli att skämta om att jag hoppas att känslorna inte avspeglas i storleken på diamant. Om så var fallet så skulle Gustav och Lisa vara världens käraste medan jag och Fredrik åtminstone inte störde oss på varandra. Speciellt ofta.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>