instagram

Lucka 20: Ta fram din instagramprofil och plocka ur bild nummer 35, 40 och 61 räknat från senaste bilden i albumet och blogga om dem

Bild 35:

vaglio serra

13 juni 2012: Vaglio Serra, Italien. Jag och Fredrik var där eftersom Fredriks kompis skulle gifta sig där. Så vackert, såå god mat och en helt underbar resa. Vi stannade i 5 nätter och tillbringade de sista 2 nätterna i Lago Iseo som också var sjukt fint. Vill verkligen åka tillbaka någon gång. Bodde på ett supermysigt hotell (bilden är tagen från rummet) och ja, som sagt. Maten! Aldrig ätit så gott. Eller så mycket.

Bild 40:

hund

14 september 2012: Den här bilen togs under en modeplåtning för SOLO på Hotel Esplanad på Strandvägen. Vi plåtade 60-tals inspirerat mode och fick låna tre såna här gulliga hundar på en hundkennel. Eller det var en dam som hade med sig dem, det var hennes hundar. De var en mamma och två valpar, sååhååååå extremt söta. Mjuka och jättebusiga, de hoppade runt och ville titta på allt. Men det blev bra bilder till slut, haha. Här myser jag med den ena valpen. Har aldrig känt mig så sugen på att bli hundägare som då.

Bild 61

macaroons

Någon gång i oktober 2012: De här macaroonsen fick vi på MQ:s pressvisning då de visade vårkollektionen för 2013. I mitt jobb ingår det mer eller mindre att gå runt till olika presskontor under de speciella pressveckorna. Vi kollar på kommande kollektioner för att veta vad som finns när vi börjar jobba med den nya säsongen. MQ, H&M, Gina tricot osv har egna pressvisningar och sedan har presskontoren dagar då de visar upp kollektioner från sina olika märken. Då är det flera på samma gång. Det hör lite till att det bjuds på massa smaskig mat och goda bakverk under dessa dagar. Ofta får maten mer uppmärksamhet än kollektionerna vilket kan vara lite konstigt men självklart spanas kläderna in de också. Vid sådana här tillfällen tänker jag extra mycket på hur glad jag är som har den här typen av jobb. Som det känns nu så vill jag stanna i modebranschen för alltid. Inte enbart på grund av macaroons förstås, hehe.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>