julmat

Lucka 19: tre kända personer, levande som döda, du skulle vilja bjuda in till ditt julfirande om du fick välja fritt

Den här är svår. Det finns ju såklart en del personer jag vill träffa men kanske inte fira jul med. Eller köper de julklappar till mig också? I så fall vill jag bjuda in massa rika och generösa kändisar… hehe. Nej då. Jag har inte tänkt så mycket på gruppdynamiken här och jag tänker inte att vi ska ha dupa politiska diskussioner eller lösa världsproblem. Det här är mer tre personer jag kan tänka mig att dela lite glögg, prinskorv och julgodis med.

Katie Holmes

katieholmes

Jag är inget direkt fan av Katie men jag skulle så gärna vilja veta hur det var att vara gift med Tom Cruise (var det uppgjort eller inte osv) och hur det gick till när de skiljdes. Katie borde ju skriva en bok om sitt liv (med Tom och Scientologerna) enligt mig men jag har en känsla av att hon inte får det, och kanske inte heller vill det med respekt för sin dotter.

Victoria Beckham

victoriabeckham

Jag har alltid gillar Victoria, ända sedan Wannabe-tiden. Hon har sett rätt galen ut ibland men jag tycker hon är spännande och oftast ganska snygg, vet att hon aldrig ler och verkar sur och har extrema utseende issues  men jag tror hon är superrolig. Hon verkar rolig. Så där sarkastisk och smart. Jag älskar den sortens humor.

Taylor Swift

taylorswift

Jag har alltid tänkt att Taylor Swift är lite jobbig, kanske till och med blåst och gör musik som inte riktigt kvalar in på min ”fantastiska” Spotify-lista. Men så såg jag henne i Skavlan och tänkte att hon var superskön. Humor, självdistans och bara allmänt bjudig på sig själv. Jag bryr mig inte om att hon dejtar hela Hollywood (älskar dock att hon skriver sånger om det) och att hon är lite av en countrytjej, jag tror vi skulle ha roligt.

Om någon blir sjuk eller av någon annan anledning inte kan komma till mitt julfirande så hade jag velat att Whitney Port skulle komma. Jag intervjuade Whitney under 1,5 timma i New York för flera år sedan och hon var helt fantastisk!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>