nintendo

Lucka 17: Ett julminne

Jag har många julminnen men något jag aldrig kommer glömma är när jag fick mitt efterlängtade, älskade och fortfarande högst fungerande Nintendo! Jag hade velat ha ett sååååå länge och minns att jag någon gång sa att om jag bara fick ett Nintendo så skulle jag aldrig mer ha tråkigt. Hehe. Så en jul, minns inte vilken jul, men en jul, så fick jag ett litet paket och i den låg det en kontroll till ett Nintendo. Själva Nintendot hade mina föräldrar gömt och tillslut hittade vi det i skåpet där vi har kastrullerna. En strålande jul helt enkelt!

Ska erkänna att jag haft en del tråkiga stunder trots att jag fick Nintendot MEN jag har haft så många roliga stunder så de väger upp. Älskade Super Mario 1, 3 och ”Bubble bobble”. Vill inte skryta, eller jo det vill jag: Jag är GRYM på Super Mario! Verkligen duktig. Jag lånade en bok av min kusin med alla genvägar och extra vägar till pengar i Super Mario 3 och pluggade. När jag och Fredrik skulle spela var han superpepp, trodde väl att han skulle briljera och få mig på fall med sina tv-spelskunskaper. Ehh, det gick inte riiiiktigt som planerat och nu vill han inte spela med mig längre. Längtar till Frans blir tillräckligt stor, då ska jag spöa* honom rejält!

*I Super Mario alltså.

2 reaktioner till “Lucka 17: Ett julminne”

  1. Haha! Åh minnen!
    Kom ihåg att jag en jul var så övertygat om att kag skulle få ett Nintendo, såpass att jag gick och skröt om det innan jul. Hade nämligen tjuvkikat lite på paketen innan, de var dock inslagna men ett stort hårt och fyrkantigt paket kunde väl liksom inte vara nåt annat (1994?)!
    Men det visade sig vara ett sällskapsspel (!). Besvikelsen. Tror jag grät en skvätt och kom nog inte riktigt över det tills jag fick ett PlayStation flera år senare.

  2. Susanna: Hahaha, ååhhh, kan föreställa mig den besvikelsen. Hade också gråtit en del skulle jag tro ;) Sällskapsspel istället för tv-spel… inte samma sak!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>