saker-jag tycker-om

Lucka 15: Tre saker som får mig att må bra:

1. Det är egentligen två saker men jag slår ihop dem. Fredrik & Frans. De två är utan tvekan de bästa jag vet <3

1

Mina favoriter!

2. Sol! Jag älskar att vara i solen! Behöver inte betyda att jag ligger och pressar i en solstol det räcker att solen skiner när man typ går till bussen. varje vinter (typ nu) tänker jag: varför bor jag här på vintern? jag är ju frilansare! Men ja, det är Fredrik och numera Frans som håller mig var. Likt en stor (och en liten) fotbojja.

2

Sommar och sol!

3. Att jobba får mig ofta på bra humör. Ibland tröttnar jag såklart och känner inte alls för att sätta mig vid datorn men oftast ser jag fram emot stunderna då jag bara kan sätta mig och arbeta och skriva ostört. Styling-biten gillar jag också. Tänker ofta att jag har världens bästa jobb, nästa år vill jag dock börja jobba lite mer, har liksom gått och puttrat lite det senaste året…

3

Bild från modejobb, stylat av mig, i Miami 2013.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>