IMG_3800

I LOVE MIAMI!

Klockan är cirka 06.30 här och om en och en halv timma blir vi upphämtade och körda till flygplatsen. Känns så himla trist! Jag gillar verkligen Miami. Visst, det är mycket konstigt folk här: killar som glider runt i lyxbilar (och lyssnar på hiphop på HÖGSTA volym) som de hyrt en dag, tjejer med silikonbröst, för små bikinis och för höga klackar och väldigt många människor som festat liiiite för mycket och numera går runt på gatorna och pratar med sig själva. Men annars älskar jag faktiskt att vara här. Hade kanske inte velat bo här men semestra i en månad hade jag absolut inte tackat nej till. Här finns liksom allt. Grymma restauranger, shopping och såklart: stranden!

3

beach

4

Nu har vi snart packat klart här och Frans somnade om efter sin frukost. Det är en hel de packningl och betydligt mycket mer än när vi kom. Kan bero på två (!) nya barnvagnar (Fredrik jobbar på att få ner dem båda i ett megastort travlecase) och ett besök på outleten Sawgrass Mills. Vi har verkligen fyndat (älskar ju det!) och köpt massa fina kläder till Frans samt massa bra-att-ha-saker så som smaknapp, mobil med djungeldjur till sängen, bitleksak, prasselbok, praktiska skor och så vidare. Man borde verkligen åka till USA en gång om året (gärna fler, hehe…) och ladda upp med grejer. Mam-flaskorna exempelvis kostar runt 5 dollar här i matbutiken. Hemma har vi betalat 80 kronor, 79 för att vara exakt. Och Skip hops babygym kunde man få för drygt 300 kronor på Macy’s och vi har inte köpt det hemma, enbart på grund av priset som ligger på 999 kronor.

Aja, lika bra att vi åker hem nu, för vår ekonomis bästa. Många bäckar små och så vidare.

5

6

1

Fågelskådning.

Fredrik har i alla fall fått hänga massa med Frans den här veckan. Förstår verkligen att han gillat det, själv tar man ju det för givet eftersom man alltid är med honom. Fredrik är ju inte hemma lika mycket som jag eftersom han sitter på jobbet en del. När jag är på jobbet är ju Frans alltid med.

 

2 reaktioner till “I LOVE MIAMI!”

  1. Åh jag måste bara säga att jag tycker Frans är så sjukt rar och verkar så go! (Och tack för en intressant blogg! )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>