IMG_0509.JPG

Lördagsschema

Idag gick vi ner på stan för att köpa en klädhängare och kolla på diskmaskin. Vi måste köpa ny för den vi har är så gott som värdelös. Ibland känns det som vi köpt ”Drömkåken” hehe. Igår natt satt jag och gjorde skärmdumpar på saker vi behöver/jag vill ha till lägenheten. Ska visa Fredrik sen och förmodligen får jag dumpa hälften, hehe.

Johanna och Eddie kom hit och fikade på eftermiddagen, så himla trevligt och Eddie var på stålande humör. Han brukar skratta när han ser mig vilket kan bero på mitt lustiga utseende eller på att jag är en extremt rolig och glädjespridande människa. Lutar ju helt klart åt det alternativ nummer två.

Nu har vi städat upp ännu mer i lägenheten och jag har försökt göra någon form av barbercuekyckling. Vill att den ska bli som den på Eat men jag vet inte… Bara den blir god så är jag nöjd. Det har gått åt en hel del ströbröd, så mycket kan jag säga…
Fredrik och Frans har druckit vatten. Frans älskar ju att dricka ur vanligt glas och blir helt vild när han förstår att han ska få smaka. Han är ett vattendjur överlag eftersom han både gillar att bada och dricka. Och allra helst på samma gång (dricka badvatten, mums!)

IMG_0514.JPG

IMG_0512.JPG

IMG_0517.JPG

IMG_0510.JPG

4 reaktioner till “Lördagsschema”

  1. Johanna: Hehe, oj, satte du i halsen? ;) ja, huvudsaken är att de skrattar, sen spelar det inte så mycket roll åt vad! Ska fixa recept. Ska bara hitta en bättre frityrdeg än ströbröd att tipsa om… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>