Lollo och Bernie, here we come!

ving

Tanken var från början Australien, sen Sydafrika. Efter det funderade vi på Dubai, sedan Sydafrika igen. NU har vi äntligen bokat och det blev… KANARIEÖARNA! Va? Hur VA? Ja, bra fråga men vi tänkte såhär: Inte så långt att åka med en 2-åring och dessutom extremt bekvämt för alla inblandade. Och bästa av allt: superkul för Frans.

Jag tror såklart att jag och Fredrik kommer tycka det är najs men ja, personligen hade jag nog föredragit typ Mexico, men vi testar en gång och ser vad vi tycker. Hotellet, ”Ocean beach club Gran Canaria” är inte färdigbyggt än men ska tydligen bli tipptopp. Vi åker med Ving, mest för att Frans ska kunna dansa med Lollo & Bernie. Haha, jag trodde nog vi skulle vänta med den här typen av resor i några år men eftersom Frans är så före i utvecklingen (hehe) så känns det rätt redan nu i januari… Han kommer älska det och kommer av den anledningen inte bli uttråkad på fem minuter och vilja göra någonting annat.

Vi bokade en vecka med mat på planet, transfer till hotellet samt lunch och middag 5 av 7 dagar för under 25 000 kronor, totalt. Tycker det känns som en lagom summa när vi inte kommer längre än Kanarieöarna.

Nu tjatar vi på Lisa och Gustav så att de bokar och hänger på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>