Little Swipe

BabySlide_Lion_squareHej, vet du hur jag låter?

LittleSwipe_group_colour

Vet ni vad? Fredrik har tillsammans med några vänner gjort en app för barn. En app för de allra minsta. Den heter Little Swipe eftersom den går ut på att, just det: swipa! När Frans var liten, cirka 6 månader började han intressera sig för iphonen (ett intresse som bestått och minst sagt utvecklats…) Till en början vill han mest dra med pekfingret över skärmen för att saker och ting skulle ändra sig så fort som bara möjligt. När han blev äldre och tittade på exempelvis Babblarna hade han svårt att hålla fingret i styr och till hans stora frustration avbröts ofta klipp och annat på grund av den här rörelsen som för honom kom helt naturligt. Efter att ha tittat på SÅ mycket fult på Youtube kom Fredrik och hans kompanjoner på att de ville göra en pedagogisk OCH snygg barnapp. Och resultatet blev ”Little swipe”.

I appen kan ditt barn lära sig några av de vanligaste djuren (superfint animerade) och även hur de låter. Enkelt och roligt! Och lärorikt. Det är en barnapp som är superenkel även för de minsta att använda. Frans som är drygt 2,5 år tycker fortfarande att den är rolig men i kortare stunder. Nu vill han hellre pynta tårtor i Daniel Tiger eller släcka bränder i Doktor panda… Men hade han varit lite yngre och han nog varit hooked.

Appen finns i Appstore och går att ladda ner för 10 kronor. Det hade verkligen varit såå roligt om ni ville ladda ner den och komma med feedback!

Läs mer om den här eller ladda ner den här ! Du hittar även Little swipe på Instagram: @littleswipe

Tack snälla!

2 reaktioner till “Little Swipe”

  1. Emelie: det är bara djurljud så ingen pratar i appen. Vet att den finns på både engelska och svenska men alla djurläten är på det internationella djurspråket ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>