Lindex sommarmiddag

   
    
    
    
    
        

 
Igår var jag på en SUPERTREVLIG middag! Det var Lindex som anordnade den och vi började i deras showroom där det bjöds pp bubbel, somriga bär och kläder från sommarkollektionen. Efter cirka 1,5 timma (?) tog vi taxi till Hotell Skeppsholmen. Där blev det en jättegod 3-rätters middag med löjrom (min favorit!), röding med färskpotatis och sparris samt jordgubbar med grädde och glass. Mums!

Hade velat stanna längre med drog mig strax efter 22.00 eftersom Fredriks mamma och hennes man var här och passade Frans. Det var första gången de var med honom ensama då vi var borta men det hade gått så bra! När jag gick stod Frans och tjöt av skratt över ett pussel ihop med sin farmor. Så fint! Och när jag kom hem sov han i hennes famn. Fredrik hade somnarfest med jobbet men kom hem vid 23.30. Idag är man lite trött men så glad över gårdagen och att det är fredag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>