Lindex PINK Collection

lindex-pink-collection-event
Jag, Nina, Niklas och Emma <3

Bild från Elle.se

Igår var jag på ett event som Lindex anordnade på Scenkonstmuséet. Det var såå trevligt! Och viktigt! Den 6:e oktober lanserar Lindex en kollektion ”Pink collection” där 10% av intäkterna går till att stödja bröstcancerforskningen. Under åren som Lindex samlat in pengar till bröstcancerfonden har de fått ihop över 96 miljoner kronor till forskningen. Det är verkligen helt fantastiskt!

Eftersom min mamma har haft bröstcancer känner jag extra mycket för just den här insamlingen. Och jag vet att det är tack vare alla pengar som samlats in som min mamma fick (bra!) vård snabbt och idag mår bra och får gå på rutinkontroller för att se till att sjukdomen inte kommer tillbaka.

Kollektionen då, alltså såå fin! Älskar kombon av vintrött och rosa! Så himla fint!

lindex-pink-collection

lindex-pink-collection-2016-29
lindex-pink-collection-2016-33

 

lindex-pink-collection-2016-27

 

lindex-pink-collection-2016-25

lindex-pink-collection-2016-27

lindex-pink-collection-2016-32Think pink! Kollektionen kommer ut i butik den 6:e oktober.

Och du! Glöm inte att undersöka dina bröst!

2 reaktioner till “Lindex PINK Collection”

  1. Hej
    Vänligen observera att Lindex insamling inte görs till förmån för bröstcancerforskning eller Bröstcancerfonden. Det är Cancerfonden som står bakom deras kampanj. Bröstcancerfonden ägs och administreras sedan 2001 av patientföreningen BRO (Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation), som består av 33 lokalföreningar i landet med ca 11500 medlemmar. Pengarna som Bröstcancerfonden samlar in går specifikt till bröstcancerforskning och information / opinionsbildning i frågor av vikt för landets bröstcancerpatienter.

    Vänligen
    Kjell Hjelm
    Marknadsansvarig, BRO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>