Lindex Halloween-middag

   
    
    
    
   Igår hade jag verkligen en heeeelt fantastisk kväll! Lindex bjöd på Halloween-middag i sitt showroom och det var bara så trevligt med massa sköna vänner och kollegor, supersushi från Råkultur och allt som behövs för en riktigt lyckad middag!

Det var ju andra kvällen i rad jag var borta på kvällen och det blir faktiskt så ikväll med. Det är ju väldigt sällan det blir så men just den här veckan… Ja, det är som det är och jag ska inte påstå att jag inte har haft supertrevligt när jag varit ute för mig själv och bara hängt med mestadels kollegor som jag verkligen tycker om.

Men ihelgen blir det Frans och Fredrik-häng! Ändå bästa hänget… Det blir också en rejäl städning och utrensning då de sätter in vår nya köksbänk idag och när vi tömde skåp och lådor (imorse, bättre sent än aldrig) märkte vi att vi har sjukt mycket saker. Vill verkligen göra iordning så man inte har sådär galet många grejer överallt. Finns liksom ingen anledning egentligen… Vårt just nu väldigt tomma kök… Sovrummen och arbetsrummet är deto mer välfyllda…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>