Leksaksklossar

   
   Häromdagen köpte vi de här klossarna till Frans. De är mjuka och så himla roliga att stapla på varandra och framför allt, att riva! Enligt somliga.

Fredrik köpte dem inne på Ica i Grisslehamn när han skulle köpa mat till Frans. När han kom ut sa han: ”GISSA VAD DE KOSTADE?” (i ett tonläge som sa ”de var sjuuukt dyra!”) jag sa ”400?” Och då blev han snopen och sa att de kostade 250 kronor men att de väl inte var SÅ dyrt då…

Nä, alltså, det är ju faktiskt någon som suttit och gjort dessa tygklossarna, sytt och grejat (dock inte speciellt rakt, de ser väldigt hemgjorda ut på nära håll.) och så kan man inte förvänta sig att de ska kosta 19:90 kronor. Och förresten är barnleksaker sjukt dyra oavsett. Men de blev succé! Har letat efter mjuka klossar som tål att kastad runt och nu har vi ett gäng.

Plåtningen idag gick riktigt bra och smidigt och nu på kvällen har Fredriks bror och hans flickvän Teresa varit här och ätit middag. Vi pratade mest bostäder och sommarhus. Och barn. Det blir ju lätt så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>